Er den gamle sofa hjemme i stuen blevet slidt på betrækket? Har dit sofabord fået rødvinspletter, som du har opgivet at få væk? – Eller trænger du bare til noget nyt og lækkert, som vil skabe harmoni og hygge i din stue? Den følelse er vi mange der står med, og der er intet galt i at drømme. Vores omgivelser påvirker automatisk vores humør, så det er vigtigt, at du kan føle sig tilpas i dit hjem. Men hvad kan du selv gøre, hvis du ikke har råd til nye møbler her og nu?

 

Hvis du foretager et lån, kan du nemt, hurtigt og sikkert få råd til netop dé ting, du står og mangler. Derudover kan du med en låneberegner få et overblik over den månedlige ydelse, totale tilbagebetaling og hvilke kreditomkostninger der er ved optagelse af et lån.

 

Hvad kan du selv gøre for at pifte stuen op uden at bruge en masse penge?

 

  • Skaf dig nogle nye sofapuder og tæpper, som kan give stuen et nyt look i en frisk farve eller lækker kvalitet. På den måde behøver du ikke at investere i helt nyt møbler. Samtidig kan du faktisk snyde hjernen til at tro, at der er sket store forandringer, selvom det kun er små elementer, der er forandret.

 

  • Tag ud og snus til de lokale loppemarkeder i nærheden af din bopæl. Nogle gange kan man være heldig at finde brugte møbler, som faktisk ikke fejler noget. Derudover kan du med fordel kigge efter brugte møbler og ting online på nettet – der findes et hav af sider, hvor du kan finde en masse brugte møbler til næsten ingen penge.

 

  • Frisk de gamle møbler op med enten olie eller maling. Hvis du har en kreativ håndværker gemt inde i dig, så kan du med fordel ændre på dine gamle møbler med nogle enkelte justeringer. Den gamle skænk kan du f.eks. male i en frisk, moderne farve og dit gamle sofabord kan sagtens piftes op med noget træolie, så det står som nyt.

 

  • Du kan f.eks. flytte rundt på de møbler, du allerede har. Hvis dine møbler ikke fejler noget, kan du derimod skabe nye ”hyggekroge” eller sammensætte nogle andre ting, således at du alligevel får følelsen af, at du har fået noget nyt ind i rummet. Ofte behøver du ikke at ændre alverdens, før det ændrer det overordnede udtryk.