Nytår er typisk fyldt med forventninger til fremtidige succes. Mens vægttabet er stadig den mest populære nytårsforsæt, vises at komme i bedre skattemæssige form på lister, de fleste mennesker, også. Som fysisk fitness, sande finansielle fitness tager løbende indsats i alle sæsoner, men at komme ud på den højre fod føles godt. Så som en nytår ind i ringen, lad os betragte 15 øvelser, der gør de tunge løft, når de udvikler et velafrundet plan designet til at opbygge finansielle muskler. Læse tidsskrifter på biblioteket eller online. Alt for mange blade kan koste en formue. Og hvor mange gange har du købt en magasin baseret på forsiden og blevet skuffet over manglen på stof? På biblioteket kan du læse blade gratis. Og mange tidsskrifter nu tilbyde deres indhold gratis online. Hvis du har en Kindle, kan du også nogle gange få gratis eller meget billige magasin abonnementer via Amazon.

John Caudwell, David Cheriton og Chuck Feeney er milliardærer du sandsynligvis har hørt om, men alle tre gå, ride cykler eller bruge offentlig transport for hver dag at komme rundt. Det er let på bankkontoen, og bedre for miljøet. Hvis disse fyre er ikke flov over at tage bussen, skal ikke du være enten. Haters gonna hate. Ignorere dem.

CollegeWeekLive er den førende hjemmeside hvor studerende og gymnasier chatte online. Denne live chat giver mulighed for high school-elever at have samtaler med universitetsstuderende og admissions rådgivere fra hundredvis af gymnasier og universiteter. Elever, forældre og vejledere besøg CollegeWeekLive at engagere sig direkte med universiteter på hvert trin i tilmeldingsprocessen.

Ifølge Numbeo, en online-ressource, der giver leveomkostningerne udgifter rundt om i verden, anbefalet månedligt minimum mængden af mad for én person udgifter tæt på $325. Hvis du skærer dette med 50 procent, spare du $162.50 pr. måned- og $650 ved udgangen af året.

Hvis du forsøger at spare penge gennem budgetlægning men stadig bærer en stor gældsbyrde, start med gælden. Ikke overbevist? Tilføje op hvor meget du bruger servicering din gæld hver måned, og du vil hurtigt se. Når du er fri for at betale renter på din gæld, kan penge nemt sættes i besparelser. En personlig kredit er blot én mulighed for at konsolidere gæld, så du bedre kan betale det.

Vi blev instrueret i at bringe i nogle af hans meds som sygehusapoteket ikke lager dem. Meds i oprindelige Rx flasker blev bragt og sendt til apoteket til verifikation. Meds blev returneret og opbevares i et aflåst med skab tilstødende yo hans værelse.

Dine penge tjener lidt at intet ved bare at sidde i en opsparingskonto. Opsparingskonti betragtes som sikker, fordi du ikke vil miste”penge som du kan hvis du investeret det. Dog er belønninger for investering det værd, især når du begynder at lære ins og outs af det.

Hvis du ligesom de fleste moderne college kandidater, forlod du skolen med en temmelig anselig studerende lån gæld. Ifølge The Institute for College adgang & succes, den gennemsnitlige college eksamen i 2013 skyldige $28,400 i føderale og private lån. Du kan også have et kreditkort eller to i dit navn.

Leave a comment

Your email address will not be published.