Du har måske allerede hørt om begrebet ”Singles Day”? Hvis du ikke har er det helt sikkert et ord du kommer til at høre mere de næste år. Imens Singles Day er den største handelsdag i lande som Kina og USA, er det danske marked først lige ved at få øjnene op for begrebet. Nedenfor kan du læse mere om baggrunden for handelshøjtideligheden, hvordan du opnår de bedste tilbud og hvor samt lidt om sandsynligheden for succes med ”Singles Day” i Danmark fremover.

Baggrund for handelshøjtideligheden

Singles Day minder lidt om ”Black Friday”, som Danmark efterhånden har taget til sig som en stor handelsdag med gode tilbud. Singles Day stammer oprindeligt fra Kina, hvor dagen blev markeret som en måde at hylde singler på. Dagen er hvert år d. 11/11, altså 11. november.

De mange 1-taller symboliserer det at stå alene og være single, samt det at finde sammen. På dagen kan du ligesom på Black Friday finde en masse gode tilbud i stort set alle butikker. Danmark er ved at tage begrebet til sig og vil helt sikkert finde frem de næste år.

Få de bedste tilbud på Singles Day

Det er på Singles Day at du finder de bedste tilbud, både online og i fysiske butikker. Allerede inden dagen oprinder sender butikkerne reklamer ud med de tilbud der vil være. Nogle er så gode at de er værd at stå i kø for, mens andre kan erhverves online. Har du noget specielt du går efter og som du ved kommer på tilbud på Singles Day, kan det godt være en god idé at vente til denne dato, da der ofte kan være rigtig mange penge at spare.

Gå online og slip for kø i butikkerne

I takt med at digitaliseringen er vundet frem, er onlinehandel blevet en naturlig måde at handle på for de fleste mennesker. På Singles Day kan det være en fordel at handle online, da du herved slipper for kø og virvar der ofte er i butikkerne på denne dag, At gå online betyder ikke at tilbuddene er dårligere og du kan sidde klar hjemme foran skærmen i stedet for at stå og fryse ude foran en butik sammen med mange andre.

Du kan sætte dig til rette i din dagligstue og vente til de gode tilbud bliver tilgængelige. Dernæst kan du bestille de foretrukne varer direkte hjem til din dør, hvilket er en god fleksibilitet for mange.

Singles Day’s popularitet afhænger af butikkerne

Hvor populært Singles Day bliver i Danmark afhænger af butikkerne. Jo flere butikker der hopper med på bølgen, jo flere følger med. Allerede i år har en række større butikskæder reklameret med at de vil afholde Singles Day med gode tilbud på hylderne.

Hvis mange butikker følger med, som det er set med Black Friday, så bliver det en succes. Som forbruger er det ligeledes svært ikke at lade sig rive med af de gode tilbud der medfølger på netop denne dag.

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.