Det nye SurroundSafe-system betyder, at du holdes væk fra trampolinfjedrene for at undgå skader. Tabel over midler (f SD) af variabler før og efter træningsprogrammet. Campister bliver behandlet til en bred vifte af vandsport på Lake Corey og andre aktiviteter ud over at træne de tre T&T discipliner. WARM UPS: Fredag 15 maj kan have træningstider for hold, medmindre indgange er så store, at det kræver fredag konkurrence. Bemærk, at på grund af store poster, kan den foreløbige tidsplan ændres dramatisk. En foreløbig tidsplan bogføres, indtil alle poster er modtaget. En endelig detaljeret konkurrence tidsplan vil blive offentliggjort, så snart den er tilgængelig.

KONKURRENCE GULV OFF GRÆNSER: På grund af de strenge sikkerhedsstandarder for USA Gymnastik kun de forældre, der har meldt sig frivilligt til at hjælpe vil blive tilladt på konkurrencegulvet. Trampolin hoppende er en fantastisk måde at hjælpe dit barn tabe sig. Det er tilrådeligt at gå videre og drage fordel af add-to-cart mulighed ved hjælp af Køb knappen nedenfor og sørg for, at du ikke vil gå glip af dette fantastiske produkt, når du holder shopping. Trampoliner er virkelig gode motion værktøjer til børn. Forældre bør bare strengt pålægge sikkerhedsretningslinjer og foreskrevne trampolin sikkerhedsregler for deres børn, når du bruger denne enhed til at forhindre skader. Gå ikke glip af at tjekke enheden for slidte, frakoblede eller manglende dele, før du bruger den.

Tjek den officielle Region 2 Championship hjemmeside ofte for opdateringer. under sidste års 2nd World Championship i London, stod konkurrencedirektør Ted Blake over for den uventede udfordring at koordinere hele arrangementet på samme dag som Winston Churchills begravelse. Vi vil forsøge at holde atleterne på samme dag, hvis det er muligt. Kun professionelle medlemmer og atleter, der konkurrerer i den aktuelle session er tilladt inden for spil. Ingen må bruge udstyr eller inventar til uovervåget spil. Bortset fra det faktum, det er det er sjovt og sundt, at lege med denne enhed er sikkert for børnene også forudsat at det bliver brugt under ordentlig voksen tilsyn, så du ikke fratage dine børn spændingen og fordele, at de kan få fra det.

Uanset det færdighedsniveau, der er involveret i hoppende, enhver, trampolin test der påtager sig trampolin som en øvelse regelmæssigt fordele på forskellige måder. Du får tilpasset personlig service fra Sharon, der er på stedet. Sharon er på stedet og tilgængelig. Så hvis det ikke er fuldt galvaniseret stål gå videre til den næste hjemmeside. Selvom dine fjedre er lavet af høj kvalitet galvaniseret ledning, vil de stadig strække sig og blive svage over tid. Og når du har valgt trampolinen til dit barn, er det bare et spørgsmål om tid til at foretage købet og begynde at hengive sig til den sjove aktivitet, det giver.

Leave a comment

Your email address will not be published.