Ferie kan være dyre, men de behøver ikke at være. Ja, det er rigtigt. Hvis du planlægger det rigtige, kan du spare store penge og have det sjovt på samme tid. Her er nogle tips, du kan hjælpe dig med at spare penge på ferie. På fredag opmuntret Trump franchise-ejere i den nationale fodboldliga brand spillere der protesterer under nationalsang. Ville du ikke elske at se en af disse NFL ejere, når nogen disrespects vores flag, at sige, ‘ få denne søn af en kælling uden for banen lige nu, ud. Han er fyret,'”sagde formanden ved en Alabama rally.

Meget sandt! Jeg sparet et ton af penge, da jeg ringede finance office på hospitalet, efter at jeg havde min datter. En anden ting, jeg gjorde var, jeg kaldte de forskellige lokale hospitaler, så snart jeg fandt ud af jeg var gravid at se der opkrævet mindst med min forsikring for en regelmæssig graviditet uden nogen komplikationer. Til min overraskelse var hospitalspersonalet vidunderligt. I virkeligheden, mange af dem endda trukket op seneste leverancer fra mødre, der havde den samme slags politik/forsikring jeg havde. Det eneste jeg havde at gøre var ændre OBS til en læge, der havde privilegium på hospitalet jeg valgte, men helt ærligt jeg er glad for jeg gjorde fordi jeg havde sådan en bedre oplevelse med den nye OB kontor derefter med den foregående, jeg var bekendt med. Bottom line, jeg har gemt omkring $5K efter forsikring betalt for lægebehandling for prænatal og labor pleje.

LifeHack omkring at hjælpe dig med at forbedre dit liv gennem effektive og omfattende læring. Ved at udnytte den store mængde af viden til rådighed for os, vi udforske og præsentere en bred vifte af indhold dækket til at fremme individuelle vækst og løse problemer.

Nyd billig aktiviteter med venner. Der er næsten ingen ende på beløbet af ting du kan gøre med dine venner, der kræver lidt eller ingen penge. For eksempel, prøv at gå på vandretur, spille et brætspil, fange en gamle film på en billig anden-run theater, udforske del af byen du aldrig har været til, eller dyrke sport.

For eksempel, lad os sige, at ved at arbejde en lavtlønnede job i din tyverne, du i sidste ende spare op $10.000 og sætte disse penge i en high-yield-konto med en årlig rente på 4%. Over 5 år, vil det tjene dig omkring $2,166.53. Men hvis du havde sat pengene væk et år tidligere, du ville have gjort ca $500 mere af det samme punkt i tid uden nogen ekstra indsats – en lille, men ikke ubetydelig bonus.

og sidst men ikke mindst: Køb ikke kun auktioner men ejendom salg!!! den første dag er normalt fuld pris men sad. og solen. alt bliver markeret ned! i slutningen af en tre-dages salg er næsten alt 1/2 off!! den største hurdle jeg ser for mennesker, er vores samfund vane med øjeblikkelig tilfredsstillelse af en nøjagtig ønske opfyldes i én tur eller en klik.”Hvis du laver en mental liste over ting du ønsker eller har brug for, Køb ejendom salg regelmæssigt, og vente på disse elementer skal vises på en hel del, kan du spare en masse penge. og det er også fantastisk. og når du køber i butikkerne, købe kun hvad du har brug for (som de sagde ovenfor) men vi har fundet det er sjældent nødvendigt at købe navn mærke i denne dag og alder. Hvis du har kroger eller walmart butikker nær dig, købe deres mærke. Det er bedre end kupon priserne næsten hver gang og vi glemmer ikke navnet mærker overhovedet!

En undersøgelse af den nye skole, bestilt af National Endowment for finansiel uddannelse, fandt, at næsten alle er risiko for varige lejlighedsvis perioder Hvornår indkomst tørrer op og udgifter ballon, enten fra en jobtab, sundhedskrise, skilsmisse eller noget andet. Sådanne budget afbrydelser klynge ofte sammen.

At øge din fradragsberettigede fra $250 til $1000 kan spare dig så meget som 15% på dine præmier. Vente med at tage dette trin, indtil du har en komfortabel nødfond, men fordi det ikke ville være godt for din pung til at gøre erstatningskrav gældende og har ingen måde at betale af fradragsberettiget.

Jeg kom ind i Air Force som 23-årig i 1993 med omkring 12 fremragende regninger (hospitalet regninger, billån, bil forsikring, skole lån, kreditkort, etc.). Du navn det, jeg fik regningen. Takket være støtte Familiecenter, Dave Ramsey finansielle fred Universitet, og mange andre kilder har jeg nu ingen udestående regninger.

Leave a comment

Your email address will not be published.