Hvis du er på udkig efter en gave, som skal være bæredygtig så er det muligvis en god ide at give et gavekort til en eller anden oplevelse. For på den måde så køber man ikke en ting, hvilket er den bæredygtige del af det. For alle de gaver som vi giver i løbet af året de indgår naturligvis i det aftryk, som vi sætter på kloden. For det er sådan, at disse fysiske produkter, som laves, de alle er med til at forurene kloden på forskellige måder, og det kan man være med til at mindske hvis bare man sørger for at købe oplevelsesgaver i stedet for fysiske gaver.

Oplevelsesgaver kan man købe i supermarked

Alle kender situationen, hvor man står i kø i et supermarked og blot venter på, at køen skal blive mindre således, at det på et eller andet tidspunkt bliver ens tur til at komme frem forrest i køen og få købt de varer, som man ønsker. Når man står her og venter så vil man måske opleve, at der er mange ting, som man er omringet af som kan virke lidt fristende. Heriblandt vil man ofte kunne se forskellige oplevelsesgaver. For selvom det, som man normal ligger mest mærke til er det slik og de andre søde sager, der er stillet op her, så vil man også lægge mærke til, at der meget ofte er lavet en større og høj hylde lavet af pap, hvorpå der er forskellige gavekort til oplevelser.

Måske ved man, at placeringen at visse ting i visse supermarkeder er så strategisk, at de udelukkende er sat der så man skal købe dem. For nogle kan dette i sig selv være en grund til, at de så vælger at gå en stor bue uden om disse varer. Og det kan være, at det også er en meget god ide når det kommer til slik, kager og andre søde sager. Men det kan dog også være, at det i nogle tilfælde kan betale sig at kigge nærmere på disse varer. Og det vil blandt andet gælde for gavekort til oplevelser for det er noget alle kan bruge.

Find oplevelsesgavekort og udvælg

Måske er man vant til at stå i lang tid og kigge på forskellige produkter, som er sjove og skægge og man tænker på hvilke af disse fysiske gaver vil passe bedst til lige præcis denne og hin person. Måske er man bange for, at hvis man så begynder at give oplevelsesgaver så vil dette gå væk, men sådan behøver det ikke være. For når det kommer til at give gavekort til oplevelser så finder der også en vis udvælgelsesproces sted og den kan også være spændende i sig selv.

For at give en god gave til en man holder af, kan være lise sjovt uanset om det er en reel fysisk gave eller om det er en oplevelsesgave. Ja faktisk så kan det i mange tilfælde være sjovere, at give oplevelse da man således i mange tilfælde kan dele denne oplevelse med en anden. For det er jo altid sjovt at være den, som bliver inviteret med og hvis man giver sådan en gave så vil man have en chance for rent faktisk at være den person som ender med at blive den udvalgte til at tage med på en vis oplevelse, som man selv har været med til at give. Og helt pudsigt bliver det jo så naturligvis hvis den anden person på samme tid og til samme begivenhed har valgt at give den samme gave til en. For så er man helt sikre på at kunne opleve det sammen.

Leave a comment

Your email address will not be published.